Här hittar du supercykeln för 150 000

Kolla in några av världens mest exklusiva cyklar i Bicycling Pop-up Showroom på Svenska Cykelmässan 3-5 mars i Göteborg. Eller vad sägs om en kurbits-målad Rolo värd runt 150 000 kronor?
På Svenska Cykelmässan finns det cyklar och prylar i alla prisklasser och varianter. I Bicyclings monter hittar du några av de mäktigaste cyklarna på marknaden just nu.
– Det är top of the line-cyklar som används av världseliten, exempelvis den nyss släppta Pinarello Dogma F10, uppföljaren till Chris Froomes vinnarhoj och dessutom världsunika exemplar som exempelvis den handmålade Rolo-cykeln. Det kan tyckas lite galet men det är väldigt kul att få visa upp just hur långt cyklingen har kommit idag. Det här är kompromisslösa skapelser som förenar hantverk och teknik på ett helt makalöst sätt, säger Daniel Breece på Bicycling
Dessutom finns mountainbikes och landsvägscyklar från Specialized S-Works-serie, Canyon och spanska Orbea visar upp sina vassaste skapelser. I montern finns flera cyklar med Shimanos uppgraderade Dura Ace, som redaktionen är en av de första i världen att ha fått testa.
Under hela mässhelgen kan du hänga med Bicycling-redaktionen. Ta en espresso i deras monter, möt reportrarna och experterna som gör Sveriges bästa cykeltidning och upplev cykelkultur när den är som mest fulländad. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *