SVERIGES NYA CYKELMÄSSA BLEV EN SUCCÉ!

Älskar du att hoppa upp på cykeln och se vart hjulen tar dig? Eller du kanske pendlar till jobbet eller skolan varje dag med cykel som färdmedel? Oavsett om du är en ren cykelfantast, precis lärt dig cykla, tävlar i cykling eller bara tar ut cykeln när våren står för dörren har Sveriges nya cykelmässa något för dig!

Den 3-5 mars 2017 var det premiär för Svenska Cykelmässan på Svenska Mässan i Göteborg. Från de vassaste karboncyklarna med elväxel och marknadens tuffaste Mountainbikes till elcyklar och standardcyklar för både barn och vuxna fanns på plats. Förutom alla cyklar fanns här också ett stort utbud av cykelkläder, cykeltillbehör och en mängd andra cykelaccessoarer.

Förutom tre fullmatade mässdagar kunde besökarna även ta del av inspirerande presentationer om allt från tävlingscykling till exotiska cykeläventyr på Stora Scenen – hjärtat i utställningen.

ÖPPETTIDER 2018

FREDAG 16 MARS 10.00–18.00

LÖRDAG 17 MARS 10.00–18.00
SÖNDAG 18 MARS 10.00–17.00

KÖP DIN BILJETT IDAG OCH SPARA BÅDE TID OCH PENGAR

Tänk så skönt att slippa alla köer och bara kunna traska rakt in på mässan! Det är möjligt genom att köpa din biljett på nätet och ta med den, antingen utskriven eller i mobilen, och komma till mässan. 

Förutom att du sparar tid sparar du även slant, online förköp kostar nämligen bara 140 kr till skillnad från 160 kr på plats. 

Biljett köper du här!

Välkommen!