VÄLKOMMEN!

KÖP DINA BILJETTER IDAG – SPARA BÅDE TID OCH PENGAR!

Om du väljer att köpa dina biljetter online sparar du inte bara pengar utan även tid. Köp idag, skriv ut din biljett eller ta med den i din smartphone till mässan och sedan är det bara att kliva rakt in!

 • Connector.

  Vuxenbiljett

  I entrén 160 kr , Online 140 kr

 • Connector.

  Ungdom 8-15 år

  I entrén 80 kr, Online 60 kr

 • Connector.

  Barn under 8 år

  Gratis i målsmans sällskap

 • Connector.

  Familjebiljett

  I entrén 420 kr, Online 400 kr

SKA DU CYKLA VÄTTERNRUNDAN 2017?

Ta med en kompis och ditt kvitto från Vätternrundan 2017 till kassan på Svenska Mässan någon av dagarna 3-5 mars så kommer ni båda in för priset av en, det vill säga 160:- för båda. Var beredd att uppvisa legitimation för att verifiera att det är ditt kvitto.
Kvittot hittar du på Mina Sidor på Vätternrundans hemsida.

MEDLEM I CYKELFRÄMJANDET?
Medlemmar i Cykelfrämjandet kan också ta med en kompis till Svenska Cykelmässan utan extra kostnad. Ni betalar då sammanlagt 160kr. Ett medlemskort, som kommer att mailas ut till samtliga medlemmar i Cykelfrämjandet, måste visas upp i entrén för att erbjudandet ska gälla.

CYKELPARKERING

Parkeringsbolaget jobbar för förändrade resvanor och erbjuder också cykelparkering. Vi ser därför till att det finns gott om parkeringar precis i anslutning till entrén till mässan där du kan ställa din cykel. Ta gärna chansen och prata cykel och cykelparkering med Göteborgs Stad inne på mässan. Välkommen!

LOGI

Varför inte passa på att stanna en dag extra i Göteborg när du ändå är och går på Svenska Cykelmässan? Eller kanske till och med en hel helg! Vi kan erbjuda dig som besökare till mässan rum på Gothia Towers till ett mycket förmånligt pris. För vidare frågor: room@gothiatowers.com eller 031-7508810.

 • Connector.

  Standard enkelrum

  1 390 kr/natt inkl. frukost

 • Connector.

  Standard dubbelrum

  1 590 kr/natt inkl. frukost

HITTA HIT
På endast 12 minuter tar du dig med pendeltåg från Kistamässan till Stockholm C. Med närhet till E4:an, tunnelbana, pendeltåg och bussar tar man sig enkel till och från mässan oavsett destination. I direkt anslutning till Kistamässan och i närområdet finns det gott om parkeringsplatser.

Adress:
Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5, Kista