AKTIVITETER HÖGT SOM LÅGT!


Förutom alla utställare som finns på plats för att möta dig som besökare och visa upp just deras nyheter så kommer det också att finnas många aktiviter som sker i mässhallen under alla tre dagarna och som du som besökare kan antingen ta del av aktivit eller som åskådare.

Invigning
Första dagen på mässan, den 16 mars, så invigs mässan av representanter från cykelbranschen.

Program från Stora Scenen
Under alla dagar kommer du kunna lyssna till intressanta föreläsare, cykelexperter, politiker m.m som är där för att inspirera och informera om cykling.
För fullständigt progam klicka här!

Sveriges Cykelriksdag
Sveriges Cykelriksdag är den nya cykelpolitiska samlingspunkten i Sverige. Den 16 mars samlas toppolitiker, ledande experter och engagerade cyklister på Svenska cykelmässan i Stockholm för att debattera de hetaste cykelfrågorna. Var med du också! Det enda du behöver göra är att lösa entré till mässan!
Mer info om Sveriges Cykelriksdag

Elcykelbana
Du kanske går i tankar på att köpa en elcykel men funderar på hur känns det egentligen att cykla med en sådan? På Svenska Cykelmässan har du möjlighet att testa just det. I hallen kommer det finns en elcykelbana där flera stora leverantörer finns på plats för att ta emot dig, instruera, informera och framförallt låta dig testa hur det är att cykla med elcykel!

Cykla i Sverige
Har du funderat på att upptäcka Sverige på cykel? I montern Cykla i Sverige träffar du företrädare för cykelleder, cykelområden och företag som arbetar med svensk cykelturism som kan hjälpa dig med vilka turer som finns och som lämpar sig för cykel.
Mer info om Cykla i Sverige

Barncykling